• lodge
    hidromasažni bazen osmišljen za gostoprimstvo i turizam

Ulazak u partnerstvo s markom Jacuzzi jamstvo je uspjeha i velika prilika za povećanje poslovnih mogućnosti. Marka Jacuzzi posjeduje 60 godina baštine u opuštanju i revitalizaciji organizma. Uživatelji Jacuzzi proizvoda imaju privilegiju osjećati ugodu, oporavak od boli i naprezanja te kvalitetnije uživati u svakodnevnim aktivnostima.

Više od 1 milijun Google pretraga mjesečno odnosi se na pretragu hotela s Jacuzzi proizvodom, a više od 70% rezervacija putem Interneta događa se na prvoj stranici rezultata pretrage. Dakle, Jacuzzi je najtraženija riječ na Internetu od strane ljudi koji traže hotel i/ili wellness centar. Jacuzzi je prva marka koja se pojavljuje na tražilicama, a riječ wellness je prva asocijacija na marku Jacuzzi. Pridružite se zajednici potvrđenih i službenih hotela koji ponosno nose naziv Jacuzzi marke te pojačajte utjecaj prisutnosti na Internetu. Hoteli koji koriste Jacuzzi proizvode i referencu Jacuzzi marke bolje su rangirani na Internetu te postižu više izravnih rezervacija putem svoje web stranice. Također, Jacuzzi teži tome da potencijalni kupci probaju i dožive proizvod prije kupnje. Jacuzzi se obvezuje da će aktivno promicati hotele s originalnim Jacuzzi proizvodima te nuditi originalne pakete wellnessa, što ne može učiniti ni jedan drugi proizvođač slične opreme.

Da li ste uzeli u obzir da i najmanji oblik wellnessa u Vašem hotelu može povećati popunjenost i povećati zadovoljstvo gostiju? Ponudite svojim gostima vanjske Jacuzzi bazene čak i zimi te produžite turističku sezonu. "Jacuzzi Original Wellness Hotel" koncept nudi snažnu i uvjerljivu alternativu velikim hotelima. Marka Jacuzzi sama po sebi stvara prepoznatljivu wellness destinaciju koja svojom vjerodostojnosti pruža jedinstven i nezaboravan doživljaj za gosta.

Jacuzzi je stvorio savršene proizvode za profesionalnu i intenzivnu uporabu. Jacuzzi hotelima nudi mogućnosti prilagodbe za svaku vrstu okruženja - od vrtova do prostora za opuštanje, od hotelskih soba do najekskluzivnijih apartmana.

Na kraju, ako se odlučite za Jacuzzi marku, u svakom trenutku možete biti sigurnu u učinkovitu, profesionalnu i sveobuhvatnu servisnu mrežu. Planirano održavanje i hitne intervencije su garantirane.

Ako želite da Vaš hotel postane predstavnik Jacuzzi marke, kontaktirajte nas i saznajte koji su uvjeti potrebni kako bi ostvarili pravo na "Jacuzzi Original Wellness Hotel" te zauzeli svoje mjesto na karti. Budite među prvima u Hrvatskoj!

Ako ste Vi samo gost koji pokušava naći "Jacuzzi Original Wellness Hotel" posjetite svjetsku Jacuzzi kartu hotela ovdje.

Jacuzzi Hrvatska newsletter

Stay informed on our latest news!

Subscribe to Jacuzzi Hrvatska newsletter feed